" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Τούρκικα προϊόντα...


Δεν πληρώνουμε τις σφαίρες, του παράφρονα,εναντίον μας.
Καμία ανοχή!Τα παζάρια (Πειραιάς,Σχιστό κ.τ.λ.) είναι γεμάτα προϊόντα που παράγονται στην Τουρκία...τα εισάγουν ...΄Ελληνες έμποροι,που επισκέπτονται την γείτονα και κάνουν τις παραγγελίες τους,αφήνοντας συνάλλαγμα πολύτιμο...για να φοράς μαϊμού φόρμες, τάχα φιρμάτες, μπλούζες,μαγιό,εσώρουχα,αθλητικά παπούτσια,τσάντες σαν αυτά που πουλάνε οι παράνομοι με τα σεντόνια...Ένα ολόκληρο κύκλωμα,διερμηνείς στην Τουρκία,φορτηγατζήδες στον Κηφισό,ξενοδόχοι,αεροπορικές εταιρίες,κερδίζουν από αυτή τη δραστηριότητα...
Οι βιοτεχνίες,εκεί ανθούν,οι σκλάβοι,δουλεύουν παράγοντας πλούτο...Εσύ, οφείλεις να καταλάβεις,ότι κάθε cent, που κατευθύνεται προς την Τούρκικη οικονομία, είναι,μια σφαίρα  (το λιγότερο)εναντίον μας!
Τούρκικα προϊόντα...ΟΧΙ
Τούρκικα προϊόντα;ΟΧΙ

1 σχόλιο:

  1. Με το εμπάρκο κατά των τούρκικων προϊόντων, δεν θα πληρώσουμε πλέον καμμία σφαίρα του παράφρονα ΕΡΝΤΟΓΆΝ ούτε κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού ούτε εναντίον Κούρδων αγωνιστών, αμάχων και παιδιών στη Συρία και αλλού, ούτε εναντίον των χιλιάδων πολιτικών του αντιπάλων, που βασανίζονται και εκτελούνται από ένα ανισόρροπο φασιστοειδές που νομίζει, σήμερα, πως μπορεί να το παίζει αυτοκράτορας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή