" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Δέκα λόγοι γιατί είμαστε όλοι στο Εθνικό Συλλαλητήριο 4-2-2018

του Βασιλείου Μαρκεζίνη-Ακαδημαϊκού


ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ



Πρώτον, οι ξένοι φίλοι συνεχίζουν να συνωμοτούν για να παραδώσουν τη Μακεδονία μας, όπως και την Κύπρο μας. Έχουμε Εθνική υποχρέωση να εμποδίσουμε τέτοιες εχθρικές προς τα συμφέροντα μας κινήσεις.

Δεύτερον, οι Έλληνες πρέπει να μείνουν στο πλευρό των συμπατριωτών τους, των Μακεδόνων, γιατί η Ελλάδα είναι μία, ενωμένη, και θα παραμείνει πάντα ακέραιη και αδιάσπαστη.
Τρίτον, οι Έλληνες πρέπει να δείξουν σ΄όλο τον κόσμο, ότι σε αυτή τη μάχη όλοι είναι ενωμένοι και δεν υπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, αναρχικοί, και αδιάφοροι,αλλά μόνο ΄Ελληνες.Κανείς δεν περισσεύει.
 Τέταρτον, να ξεκαθαρίσουν άπαξ και διαπαντός
ότι αυτή η σταυροφορία δεν είναι πολιτική, κομματική,λαϊκιστική,και ούτε αφορά προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά αποσκοπεί να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Ελληνισμού και μόνο.

Πέμπτον, στις 4 Φεβρουαρίου ο κόσμος μιλάει.Όχι βουλευτές,όχι πολιτικοί, όχι μηντιάρχες, όχι τραπεζίτες, αλλά μόνον ο λαός.
Και κανείς, δεν πρέπει να ξεχνά ότι κυρίαρχος είναι μόνον ο λαός.
΄Εκτον, ο Ελληνικός λαός είναι φιλειρηνικός και νομιμόφρων.Αλλά η υπομονή του στις αδικίες, στην ξένη κηδεμονία, στην ξένη εκμετάλλευση, σε μια άδικη και ατελείωτη λιτότητα,έχει τα όρια της. Η υπομονή αυτή τείνει να εξαντληθεί-και ακούστε αυτό το μήνυμα όλοι εσείς που δεν καταλαβαίνετε,ότι κυρίαρχος και ,σε τελευταία ανάλυση, τιμωρός, είναι μόνο ο λαός.

΄Εβδομον, ο λαός θ΄αποφασίσει το τι θα γίνει στη Μακεδονία και όχι πολιτικοί που έχουν αξιοθαύμαστη ικανότητα στη πλήρη μεταστροφή και εξωτερική υπαναχώρηση, ή οι καιροσκόποι που ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους, γιατί πέρασε η εποχή για τέτοιες ταπεινώσεις και έφτασε η στιγμή να δείξουμε όλοι την υπερηφάνεια που ο Ελληνισμός κέρδισε με αγώνες και θυσίες στη μακραίωνα ιστορία του.
Όγδοον,στη Θεσσαλονίκη προ μιας εβδομάδας και σήμερα στην Αθήνα όλοι οι Έλληνες στέλνουν το ύστατο μήνυμα:Τέρμα στην ακυβερνησία, την απληστία των ολίγων,τη μυστική διπλωματία και την παραμέληση των πολλών και των αδικημένων.
Ένατον,το μήνυμα αυτό το στέλνει και ο Λαός και η Εκκλησία του,ενωμένοι,αποφασισμένοι, και κουρασμένοι από φίλους-ξένους και ντόπιους-όπως και καιροσκόπους που δέκα χρόνια, τώρα,όλοι, τους γελάνε.
Δέκατον, λοιπόν και τελευταίο μήνυμα:όταν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μιλάνε με μια φωνή,
οι υπηρέτες του λαού πρέπει ν΄ακούν και να υπακούουν.

Υ.Γ....Τύχη Αγαθή. έφερε στα χέρια μου το κείμενο του Ακαδημαϊκού μας με την παγκόσμια ακτινοβολία.Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν,να μη το μοιραστώ με σας.









1 σχόλιο:

  1. Ο κύριος αυτός δεν είναι Έλληνας, αλλά Άγγλος και φέρει τον τίτλο...σερ. Είναι το καλομαθημένο παιδί του Σπυρίδωνα Μαρκεζίνη -τελευταίου "πρωθυπουργού" της Παπαδοπουλικής Χούντας, παλαιού αντικομμουνιστή που συνέβαλε στον Εμφύλιο. Οσο για τον "ακαδημαϊκό" όνειρο έχει την πρωθυπουργία χωρίς Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή