" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα...με πανσέληνο

αποδοκιμασίες και γιουχάΪσμα...
...έντονη αποδοκιμασία από τον κόσμο,που είχε κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης,για να θαυμάσει την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και να απολαύσει τον Μανώλη Μητσιά,εισέπραξε μια μικρή ομάδα" εισβολέων", που διέκοψε τον τραγουδιστή,ανοίγοντας επάνω στην σκηνή ένα πανό (αυτό που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία).
...όπως μας τα περιέγραψε φίλος που ήταν εκεί,και μας έστειλε τις φωτογραφίες,ζητώντας συγνώμη που δεν είναι καλές,αλλά τον ενδιέφερε,όπως και εμάς, η καταγραφή του γεγονότος...γιατί ο κόσμος αντέδρασε στη βία των έτσι θέλω και γουστάρω...
"Ήταν όλα πολύ ωραία,ο κόσμος απολάμβανε την βραδιά,η διάθεση φιλική,όλοι μιλούσαν μεταξύ τους,γελούσαν.Αδιάκοπη η κίνηση, μέσα και έξω από το Μουσείο,κάποιοι προσπαθούσαν να βρουν λίγο χώρο στα σκαλάκια ή όπου αλλού,για να καθίσουν,κάποιοι παραχωρούσαν την θέση τους για λίγο σε κάποιο όρθιο, για να ξεκουραστεί κι αυτός.
Ξαφνικά,ακούμε τον Μητσιά να λέει,ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν μια ανακοίνωση.Το μυαλό πάει αμέσως σε μια έκτακτη ανάγκη,μήπως κάποιο παιδάκι χάθηκε στην κοσμοπλημμύρα;μήπως κάποιος χρειάζεται γιατρό;ο κόσμος έκανε ησυχία για να ακούσει.Από το μικρόφωνο ακούγεται μια κοριτσίστικη φωνή, να λέει..."την ώρα που εσείς θαυμάζετε το φεγγάρι,στις φυλακές υποφέρουν άνθρωποι...λευτεριά στον..."
Και εκεί ξέσπασε ο κόσμος οργισμένος.
" Ε.όχι ρε Μητσιά !",ακούστηκε μια γυναικεία φωνή,θέλοντας να δείξει στον τραγουδιστή την δυσαρέσκεια,γιατί έδωσε το μικρόφωνο, στους μπαχαλάκηδες...
Ένα τεράστιο Ουουου! , από τον κόσμο,έτρεψε σε φυγή το παρεάκι των αναρχοτί;, αφού πέταξαν μια χούφτα τρικάκια,βρωμίζοντας το χώρο,μια και κανένας δεν έσκυψε να πάρει κάποιο για να διαβάσει τι έλεγε.
Οι αποδοκιμασίες του κόσμου,και το γιουχάϊσμα, τους έτρεψαν σε φυγή...το πρόγραμμα συνεχίστηκε,αλλά οι συζητήσεις χωρίς κανείς να χάσει το κέφι του...έδιναν και έπαιρναν...
"τίποτα δεν σέβονται...βέβαια αφού τους χαΪδολογάνε οι πολιτικοί...μαγάρες δεν αφήνουν τίποτε χωρίς να το μαγαρίσουν...ποιοι ασκούν τώρα βία, στη διάθεσή μας;""
Διαπίστωση!Υπάρχει τρόπος,να αντισταθεί κάποιος στην βία του ετσιθελισμού...
Το Γιούχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου