" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ...

2ος Κατοχικός Χρόνος

ο πολίτης πρώτα... ΌΧΙ κύριοι! Τέλος!
Σκουπίδια όσα λέτε και εγκληματικά όσα επεξεργάζεστε!
Άκου Σωτήρες! " Σαλτιμπάγκοι των κοινών" , αυτό είστε!
Τα παιδιά του Ελληνικού λαού, ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή,λιποθυμούν μέσα στις τάξεις του σχολείου , ΑΝΕΣΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σας μουτζώνουν στον ύπνο και στον ξύπνιο τους και εσύ...κύριε ...βρήκες καλή καραμέλα , μιλάς, ψελλίζεις,παριστάνεις...τον σωτήρα। Θύτες είστε...σαν αυτούς που ασέλγησαν στις Ελληνικές οικογένειες, στις μανάδες και στις κόρες ,αυτών που πληρώνουν τους μισθούς σας.
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να υποθηκεύσεις στους διεθνείς Σάυλωκ το αίμα του Έλληνα:
την αξιοπρέπεια του δηλαδή;Είσαι μια τραγική προσωπικότητα κύριε!
Τραγική και άξια περιφρόνησης! Είχες την ευκαιρία, να κάνεις την ...διαφορά ।Σαν Σωτήρα,δεν θα σε μακαρίζει κανείς!
Σαν... ( αφήνω κενό,για να βάλει ο καθένας που επιθυμεί τον δικό του χαρακτηρισμό) θα σε αναθεματίζει όλη η Ελλάδα!
ο πολίτης πρώτα...δεν στέλνετε τις ομάδες τις επιφορτισμένες με την διαχείριση του διαδικτυακού ξεφωνίσματός σας,να καθαρίσουν κανένα κατάκοιτο...ή να ταΐσουν ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να φροντίσουν τον εαυτό τους; Το Άσυλο Ανιάτων, έχει εγκαταλειφθεί ,στην τύχη του, όπως και πολλά άλλα ιδρύματα...ο κόσμος αλήτες, πεθαίνει και εσείς πλέκετε ψιλοβελονιά τα συμφέροντα της ...σειριάς σας.
Αν θέλεις να βοηθήσεις , εκποίησε την περιουσία της Δυναστίας σου,και εσύ και οι άλλες δύο ...ψυχοπονιάρες οικογένειες ,που χρόνια τώρα σωωώζουν την πατρίδα και δώστε τα χρήμματα εκεί που ανήκουν: Στην Ελλάδα! Μετά εξαφανιστήτε απο την Ελληνική Επικράτεια...Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εσάς...ή μάλλον για να ζήσουμε , για να επιβιώσουμε πρέπει να απαλλαγούμε μια για πάντα, από αυτόκλητους σωτήρες του είδους σας. ο πολίτης πρώτα...μίλησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου